Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Ráda bych viděla diskusi pana Polického s paní spisovatelkou Kateřinou Janouchovou, se kterou byl dnes odpoledne rozhovor na ČT24. Popsala tvrdou realitu života ve Švédsku, kde žije, takovým způsobem, že jsem jen zírala, že toto v ČT pustili. Násilí v přistěhovaleckých komunitách, násilí vůči policajtům, hasičům, záchranářům, vysoké daně, nemožnost zajistit v současné situaci bydlení pro migranty, vše je hozeno na místní samosprávy, které žádné byty nemají, obava z toho, že se migranti budou chtít scelovat s rodinami - další problémy, školství, zdravotnictví - z vyprávění paní úplně čišelo, že ve Švédsku jsou v pr...- no, v problémech. Pan Polický by ji to určitě ze své Návojné vyvrátil, všechno by byla určitě ze strany paní Janouchové manipulace :-P.

17 1
možnosti
JB

Jo, a nezaměstnanost, prý nejvyšší, co si moderní Švédsko pamatuje.:-/

3 1
možnosti
PS

Karma. Bohužel pro Evropu, je tomu tak. A demagogie některých vítačů, viz ten pod mým příspěvkem, je stejně velká, jako jejich naivita.

7 0
možnosti
Foto

Zase od vás manipulace jako obvykle.

1 manipulace- Nikde jsem nečetl, že by někdo poměr mužů a žen uváděl 50:50. Samo UNHCR uvádí cca 58% mužů a 42% žen a dětí.

2 manipulace-Srovnáváte podíl chlapců ve skupině 14-17 a přehlížíte fakt, že i dle vašich čísel je už od 18 let podíl 73% mužů ke 27 % žen

3.manipulace-dle vás je nevysvětlitelné proč je ve skupině 14-17 80% chlapců což má velmi jednoduché vysvětlení. V tom věku se na cestu samotní chlapci vydávají-jsou dost silní ji zvládnout, samotné dívky se ale na cestu vydají jen stěží-je to pro ně příliš riskantní. Proto je poměr u dětí do 14 let poměr celkem vyrovnaný-ti cestují s rodiči či jinými příbuznými a ve skupině 14-17 nikoliv, tam jich hodně cestuje samo. Ostatně ve všech migračních vlnách v minulosti byly procentualní zastoupení mužů, žen a dětí podobné a to včetně naší migrace do USA a podobně.

Z Lavičkova seznamu vyplývá, že 81,5 procenta uprchlíků z Československa po únoru 1948 byli muži. Průměrný věk uprchlíků byl 23,7 roku. 67,1 procenta uprchlíků byli svobodní. A 69,6 procenta mužských uprchlíků byli mladíci ve věku 15–29 let.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/uprchlici-jsou-hlavne-mladi-muzi-d4i-/nazory.aspx?c=A160114_120452_ln_nazory_sm

Jistě případy kdy se dospělí vydávají za děti jsou, ale to, že jich je řádově 70 000 si jen cucáte z prstu budou jich řádově max tisíce (navíc je docela možné, že podobně postupují i ženy-tedy se poměr tímto nijak nemění). Rv

PS. Rasistu, necitu ani xenofoba z vás nikdo nedělá-k tomu jste se přihlásil vy sám Vaším angažmá v BPI.

1 11
možnosti
Foto

2) dospělí se vyznačují tím, že jsou odpovědni sami za sebe a děti zase tím, že za ně zodpovídají rodiče. Z toho plyne, že dospělí muži si chodí kam chtějí a dělají co chtějí, kdežto nedospělí ne. Takže srovnávat podíl chlapců ve skupině imigrantů se skupinou mužů v téže skupině je logický šmodrch.

3) to je jen spekulace, pro kterou nejsou žádné důkazy. Logiku to sice má, ale je nutné prokázat, o jak významnou skupinu chlapců v této migrační katastrofě jde. Pro co důkazy jsou, je to, o čem píšu já. Pak kdo manipuluje...

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=418208&sId=&mId=

Nenašel jsem jediný důkaz, jediný případ, kdy by byla odhalena žena, která by se vydávala za dívku. Tolik o tom, kdo si co cucá z prstu.

K tomu infantilnímu nařčení z protiprávního jednání, ke kterému nemáte žádné důkazy by se spíše měli vyjádřit administrátoři, protože tím hrubě porušujete pravidla diskusí. A pokud někoho nazýváte necitou, nejdříve si sáhněte do svědomí, kolika neznámým lidem v nouzi jste Vy osobně někdy pomohl? A třeba anonymně. Kolik peněz měsíčně odvádíte na charitu? V kolika sdružení, které se o někoho starají, nebo pomáhají dobrým věcem, jste? Takových moralistů a tlučhubů od klávesnice, jako jste Vy, Vám nakýbluju olympijský bazén.

0 0
možnosti
PK

Kdo je horší? Migrant který využije nabízené možnosti vydávat se za dítě, nebo úředník který mu to umožní a pošle ho do dětského domova ke skutečným dětem.

Kdo je horší? Migrant který znásilní dítě, nebo úředníci a policie, kteří se to znásilnění snaží ututlat a viníka ani nepotrestají. A když potrestají, tak za to znásilnění dostane týden bez televize, maximálně dvacet hodin veřejně prospěšných prací, na které se násilník samozřejmě vykašle. iPhone se mu neodváží sebrat, to už by byl hrubý zákaz do jeho lidských práv.

V žádném případě se nechci těch násilníků zastávat, ale mnohem horší a odpornější jsou politici, ochránci lidských práv, neziskovkáři, úředníci a policisté, kteří to všechno umožňují. A základnou této piramidy zla jsou líní a hloupí voliči, kteří si ty politiky volí. Bez jejich podpory by africký 29 letý "klučina" neměl nejmenší šanci se do toho dětského domovu dostat.

9 0
možnosti
Foto

Děkuji za názor. A ano, máte pravdu. Ovšem to znásilněné dítě v dětském domově moc nezajímá kdo to umožnil, nebo zavinil.

9 0
možnosti
JP

Nejdřív je třeba definovat, od kdy je člověk tzv. dospělý. Např. arabské země mají dospělost stanovenu na 21 let. Člověk pod touto hranicí je považován za dítě, zatímco u nás je už 3 roky dospělý.

2 0
možnosti
JN

J94i85ř63í 98N46o43s93e75k

8. 1. 2017 14:54

Podle našich!!! zákonů osoba nad osmnáct let není dítě a nepatří do pěstounské rodiny. Jejich zákony povolují i dětské sňatky. To přece taky netolerujeme! Ženit a vdávat se tam přece smějí hluboko před dosažením věku 21 let.

16 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Téměř celý život pracuji na elektrárnách a jak s oblibou říkám, živí mě fyzika. Rád se bavím a nejzábavnější jsou nová poznání :)

Seznam rubrik