Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PLB

Trošku jste mě zmátl, protože urpchlíky je oficiální status jako takový a má i svojí papírovou formu.. uprchlický pas a s ním se může ucházet o azyl v kterékoliv země.  uprchlický pas má inspiraci s nansenovými pasy, které vznikly z důvodu občanské války v Rusku.

0 0
možnosti
Foto

Ano, to nijak nerozporuji. Uprchlík je v zemi, kde se stal uprchlíkem, zaregistrován, je mu vydán uprchlický doklad a pokud chce žít v jiné zemi, než kde se stal uprchlíkem, zažádá si v té zemi o přesídlení. Může cestovat na uprchlický pas, jako kterýkoliv jiný občan jeho vlasti. když pro vstup potřebuje vízum, může o něj žádat. V odstavci 9 dodatku Úmluvy je i podpůrný důkaz pro má tvrzení v článku:

Odstavec 9 

1. Smluvní státy se zavazují udělit tranzitní vízum uprchlíkům, kteří obdrželi vízum pro územíkonečného cíle své cesty.

2. Udělení takových víz může být odepřeno s odůvodněním ospravedlňujícím odepření vízakterémukoliv jinému cizinci.

Z toho vyplývá, že takový člověk nemá zaručen volný průchod do jakékoliv země a i v cílové zemi potřebují vízum, pokud je pro cestování do ní potřebné.

0 0
možnosti
Foto

Pominu fakt, že pokud už od někoho opisujete je slušnost dát odkaz odkud a vyznačit co je citace a co nikoliv.

Faktem je, že vaše konstrukty jsou zcela mimo realitu a právní rámec což dokazuje mimo jiné to, že drtivá většina zemí respektive jejich právníků, kteří se problémem zabývají, mají jiný názor .

Jen v krátkosti:

V tom azylovém zákoně se píše " ....mohl li nalézt účinnou ochranu...". Myslít, že umístění v táboře s dalšími desetitisíci uprchlíky je účinná ochrana?

0 3
možnosti
Foto

Účinnou ochranu před pronásledováním. To pronásledování z nich udělalo uprchlíky.

0 1
možnosti
Foto

Ano, takže tady je vidět, že celý současný imigrantský mega-průšvih mají na triku Němci, kteří kašlou na jakékoli Úmluvy a Protokoly, hrubě je sami porušují a chovají se vlastně tak, jakoby celá EU byla jejich zemí, o které rozhodují a kterou ovládají. V zásadě i v praxi tomu tak je.

Jedinou možností pro ostatní je vystoupení z EU, ale něco takového už Německo nedovolí a pokud by se o to kdokoli byť jen pokusil, tak bude potrestán (ekonomicky zlikvidován).

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Téměř celý život pracuji na elektrárnách a jak s oblibou říkám, živí mě fyzika. Rád se bavím a nejzábavnější jsou nová poznání :)

Seznam rubrik