Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Co myslíte, že v té diskuzi v rámci daného tématu nezaznělo? A kdo by podle vás dobře reprezentoval chybějící názory? Napadá mě snad, že mohl redaktor pozvat někoho ze sektoru bezpečnosti, aby adekvátním způsobem zhodnotil rizika spojená s současnou vlnou migrantů do Evropy. Z mého pohledu je problematické najít vhodného zástupce, který by reprezentoval skupinu lidí, kteří odmítají příchod muslimských uprchlíků, pokud má tento protinázor být neideologický a založený na kvalitních faktech. Pokud ale můžete někoho uvést, opravdu by mě to zajímalo. Jinak myslím, že od politologa Mareše nezaznělo, že je třeba vnímat odpůrce islámu výhradně jako krajně pravicové skupiny, naopak měl snahu různé typy lidí v této širší skupině diferencovat.

0 0
možnosti
ZH

Zase se jeden islamofob s náma snaží manipulovat a vykládá věci jinak než jsou na obrazovce. Evidentně Vám tam chyběl Konvička, jenže veřejnoprávní televize nemůže sloužit k urážení miliardy obyvatel, tak se tam asi moc často vyskytovat nebude. Nakonec pár černokošiláčů s helsly  " Nic než národ" a podobně se tam mihlo, tak jaká nevyváženost?:-)

1 5
možnosti
EP

Zase jeden sluníčkář bez argumentů.

3 0
možnosti
DC

Česká televize vždy dělala jen trapnou propagandu. Za komoušů nám papouškovala jen názory z Moskvy, nyní jsou to názory z Bruselu. Tahle instituce asi bude pořád zaměstnávat jen presstituty. Navrhuji zrušit ČT.

11 0
možnosti
JO

Já se divím, jak si propagátoři té jediné pravdy v ČT mohou myslet, že jim v ČR vůbec ještě někdo věří. Na ČT se nedívám už 2 roky, tak nic nemůžu potvrdit ani vyvrátit. Ale je fakt, že jsem jí přestala sledovat, protože nesnáším propagandu. Z reakcí lidí v mém okolí si myslím, že ČT už nevěří vůbec nikdo?

Jediný, co štve ohledně ČT konkrétně mě je to, že její vysílání musím platit, ačkoli jí nesleduji. Ať si vysílá co chce, ale proč to musím platit i já?

5 0
možnosti
JP

J39a42n 31P50a60v79l32í66k

21. 7. 2015 12:29

Děkuji za odkaz na pořad s kultivovanými hosty a jejich rozumnými výpověďmi.

2 6
možnosti
Foto

To že někdo sdílí Vaše názory není znak kultivovanosti. To že si to myslíte je znak Vaší arogance a namyšleného přisvojování si patentu na pravdu.

7 3
možnosti
Foto

Koho byste do te diskuze chtěl? Konvičku kterej není schopný kultivovane diskuze nikdy a s nikým?

2 21
možnosti
Foto

To máte velmi omezený rozhled, když z 90 % národa znáte jen Martina Konvičku. K diskusi o kontroverzním tématu může pozvat pouze zastánce jednoho nazoru jedině ten, kdo chce za každou cenu tento názor prosadit. Otázka tedy zní: "Má veřejnoprávní medium rozhodovat o tom, co je správný názor a prosazovat ho i za cenu omezování plurality názorů a svobodné diskuse ve veřejném prostoru, kterým ČT bezpochyby je?"

26 0
možnosti

Tak tedy opravdu nevím, co má autor za problém.

Halíka nemám rad, protože to je pravdo-láskový intelektuál, ale v ČT hovořil o imigraci velmi rozumně. Dokonce i jeho názor na nutnost politického upevnění EU bych podepsal.

Moreé popsal strach některých Čechů z muslimů velmi přesně. Stejně tak přesně popsal důvody radikalizace českých xenofobů.

Attasi položil velmi správnou otázku: jak rozlišíte syrského křesťana od syrského muslima? A tohle přesně vnímám já. Pokud totiž vyhrají v Česku Konvičkovi lidé, budeme nejspíš uprchlíky zkoušet ze znalosti bible. Pokud bych byl uprchlíkem já, zkouškou bych neprošel, protože jako ateista bibli neznám.

Expert na extremismus (Mareš) popsal "fasistickou pakáž" velmi přesně. Ono je něco jiného chápat obavy Česchů z imigrace a něco jiného je zakládat politická hnutí, jejich programem je nenávist vůči jiným etnikům a jiným náboženstvím. Napřiklad vůdce BPI (Konvička) se netají tím, že bude požadovat v rámci boje proti islámu i omezení demokracie pro české obyvatelstvo, a bude vyhazovat z univerzit učitele, kteří se málo vymezují proti islámu.

3 12
možnosti
Foto

že by autorovi chyběl názorový oponent? Mě ano.

3 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Téměř celý život pracuji na elektrárnách a jak s oblibou říkám, živí mě fyzika. Rád se bavím a nejzábavnější jsou nová poznání :)

Seznam rubrik