Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zajímavý nápad s tou adopcí. Nevím jestli je to právně průchodné, ať už podle českého nebo mezinárodního práva, ale z finančního hlediska to je zcela nemožné. Dá se předpokládat že po adopci byste nepožadoval žádné dotace od EU a o dítě se staral sám ze svých prostředků. Péči o imigranty mají ale pod palcem různé "neziskové" a "lidskoprávní" organizace. A to je ten problém. Adopcí dítěte byste snížil (i když jen nepatrně) množství peněz pro profesionální pachatele dobra kteří se imigrací živí. A to si samozřejmě nemůžou nechat líbit. Už z principu. Imigrant který se začlení do společnosti a nevyžaduje neustálý přísun peněz ze státního rozpočtu nebo dotací EU je pro tyto organizace nezajímavý, ba přímo nebezpečný příklad.

2 0
možnosti
Foto

Další nesmyslný cynický žvást-včetně toho návrhu na adopci o kterém moc dobře víte, že není z hlediska mezinárodních ani našich zákonů možný a reálný.

Je zvláštní jak dokážete v jednom článku spatlat takové nesmysly počínaje 83% nelegálních imigrantů, kteří neprchají před válkou (nevychází to ani když taktně pomlčíte o tom, že druhý nejčastější důvod je útěk před politickým pronásledováním např. Eritrea), přes tvrzení, že mohou v okolních zemí do BEZPEČNÝCH uprchlických táborů abyste nakonec napsal, že v těch podle vás bezpečných táborech děti trpí.

Píšete z prstu vycucaný  předpoklad o nákladech na dva imigranty v EU za rok ve výši 1 000 000 a srovnáváte to z 60 uprchlíky v Iráku.

Problém není v tom ufinancovat pomoc v regionu, problém je v tom, že části lidem pomoci v regionu nelze a část lidí z tama uteče do Evropy a vůbec nic jim v tom nezabrání. ovlivnit můžeme jen to jakým způsobem je přijmeme, jak omezíme zdravotní i jiné rizika, ale zabránit jim nelze.

A hlavně proč by měl Irák, Jordánsko nebo jiný stát mít větší morální povinnost pomáhat než mnohem bohatší Evropa.

Celé jsou to jen nenávistné, nesmyslné populistické řeči ve stylu IvČRNRv

0 5
možnosti
LR

Jako obvykle v tom máte řadu nelogických výroků a odporujete číslům, aniž byste měl spolehlivější údaje.

Nechce se mi vyhledávat údaje, či počítat odhady, protože ve Vašem případě je to marné.

Cynický žvást je především napadal ochotu konkrétního člověka konkrétně pomoct sirotkovi. Projevil se v tom Váš odporný amorální charakter, pokrytectví a IQ140.

3 1
možnosti
LN

..hrajete nefér na city....syrské děti si zabíjí především sami syřané....

0 1
možnosti
DS

Smekám a děkuji za konkrétní návrh.

3 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale to není konkrétní návrh, ale pouze populistický kec.Rv

0 3
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Téměř celý život pracuji na elektrárnách a jak s oblibou říkám, živí mě fyzika. Rád se bavím a nejzábavnější jsou nová poznání :)

Seznam rubrik