Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže místo aby holka chodila v šátku do školy, sedí v šátku doma, kde ji učí její rodiče. To těžko přispěje k jejímu začlenění do společnosti, nemyslíte? Rozumný člověk zvažuje důsledky svého jednání.

Pane kolego, vy očividně postup Francie schvalujete. Já ho považuji za špatný, protože má špatné výsledky. Poměrně velká část francouzských muslimů se neintegrovala do společnosti a toto je jeden z důvodů. Je přece mnohem lepší pro společnost působit na malé dítě a vychovat z něj Francouze. Škola neslouží jen k získávání vědomostí, má i mnoho sociálních funkcí, které slouží přímo k začleňování do společnosti. Vzdát se jich a dobrovolně je nahradit názory rodiny, které podle všeho jsou v rozporu s francouzkou většinou je krátkozraké a Francii se vymstí.

Je to pro mne nepříjemné, přiznám se vám k svému osobnímu selhání. Mám s tématem vlastní zkušenost. Žiji převážně v USA, zkoušel jsem ze syna vychovat Čecha, škola mě převálcovala a syn se cítí jako Američan.

Nedávno jsem viděl jak přišly 2 malé děti ze školy k tátovi do jedné vietnamské prodejny. On na ně mluvil Vietnamsky, ony mu odpovídali Česky.

Vzdát se působení školy na výuku dětí cizinců je hloupé. Vzdát se působení školy na výuku dětí problematických cizinců je naprostá pitomost. Když čtu zprávy  z Francie mám pocit, že mají co si zaslouží.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Je tu však to pověstné ALE. Kde je hranice? Kam až můžeme v této logice zajít? Burka? Oddělená výuka chlapců a dívek? Povinné zahalování dívek a učitelek? Zákaz vepřového ve školních jidelnách? Výhradně halal strava tamtéž? Zákaz výuky biologie? Vypuštění "zbytečných předmětů" ve prospěch povinné výuky koránu? Změna výuky dějepisu? Zákaz zmiňování jiných náboženství ve výuce? Zákaz zobrazování živých bytostí v učebnicích? Vím, že je to ad absurdum, ale. ...

0 0
možnosti

Nechápu, proč my voliči dáváme těmto lidem hlas.

0 0
možnosti

..ona se ta...onééé.... ombudsmanová.... volí....???

0 0
možnosti
Foto

Pokud se pamatuji, tak nejprve obě studentky s podmínkami školy souhlasily. Až po čase NAJEDNOU otočily. A v to je ono nebezpečí "plíživého" islámu. I na ty, co by byli schopni se do naší společnosti začlenit, zatlačí nějaký fanatik a oni se bojí ho neposlechnout.

Myslím, že účinné řešení spočívá v eliminaci fanatických islamistů (Alrawi a spol). Včetně našich pomatenců.

Karma! R^

0 0
možnosti

Jděte příkladem a eliminujte je. ;-D

0 0
možnosti

Možná byste měl napsat otevřený dopis i vládě, která rozhodla o rozšíření pravomocí veřejného ochránce práv, ombudsmana.

Nově se bude moci tato nebezpečná soudružka obracet na Ústavní soud s žádostí na zrušení sporných zákonů či jejich částí. Bude také moct podávat veřejné žaloby kvůli diskriminaci. Změnu zákona navrhl ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier (ČSSD) - jak jinak.

Můžeme se tak dočkat třeba veřejné žaloby kvůli diskriminaci džihádistických atentátníků s tím, že zabíjení bezvěrců je přece součástí jejich náboženství, oni jednají jen v souladu se svou vírou.

0 0
možnosti

napsal jste to dobře ...ale s tou zaslouženou pod.odnicí nehne nic...ta tam je za zásluhy ještě od Havla a i když pro tuto malou zemi nic neudělala...tak musí dokázat ...že tam je na něco...a ty šátky ji velice dobře zviditelňují...jinak bychom o ní ani nevěděli ...protože to byla největší chyba Zemana...kterou zatím udělal..posadit tam takovou veš...hezký den všem ....ZD...;-);-);-)

0 0
možnosti

Hezky napsáno. Jen k tomu závěru - já bych se raději bez obhajování lidských práv paní Šabatovou v ČR obešel.

9 0
možnosti

P42a58v27e97l 26V97é27b46r

30. 1. 2015 21:40

Pane autore, byť s Vašim názorem beze zbytku souhlasím, nemohu, než Vám doporučit doplnit si informace o diskutovaném případu. Zjistil byste totiž, že prvotním důvodem vyloučení těchto studentek nebylo nošení šátků, ale jednak jejich neschopnost splnit zákonné podmínky pro studium zahraničních studentů na našich středních školách - dokladovat ukončení základního vzdělání - a dále pak jejich naprosto mizerné studijní výsledky (bodejť ne, když neukončily základní vzdělání!).

Teprve dodatečně přišly na to, že by obvinění ze šikany z náboženských důvodů mohlo zabrat - a taky zabralo. Díky zrádkyni vlastního národa, obdařené vysokou funkcí...

17 0
možnosti

Autore, skvělé ! Jsem zvědav, zda Vám přijde odpověď. R^[>-]

12 0
možnosti

M16a27r56t98i45n 63L77a30c71o

30. 1. 2015 22:27

Odpoveď?

Multikulturalizmus...blablabla..musíme pomáhať...blabla...ľudské práva....blablablabla..úbohí....blabla.....mierumilovné náboženstvo....bla...bla....naša povinnosť...blablabla...ústretovosť.....Európa víta....bla

                                                                                                  Šabatová v.r.

8 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za úpravy textu, ale je to můj první blog a nasekal jsem v něm spoustu překlepů a dokonce jsem jej i špatně zkopíroval.

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Téměř celý život pracuji na elektrárnách a jak s oblibou říkám, živí mě fyzika. Rád se bavím a nejzábavnější jsou nová poznání :)

Seznam rubrik