Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Mírumilovný Islám?

Co je Islám? Mírumilovné náboženství plné lásky, nenávistné učení plné násilí, ponížení a podřízení, nebo něco mezi? Je pro nás hrozba? Jak to vidím já popíšu v tomto blogu, je to téma na měsíce práce, napíšu to tedy zjednodušeně.

Islám, skrze své náboženské texty a skrze proroka Mohameda, je zlo. Čiré nefalšované zlo, a Mohamed, nejzářivější příklad pro  muslimy, nejlepší muslim pro všechny věky, je tohoto zla ztělesnění. Jedním z nejzákladnějších, dá se říci že nejhlavnějším cílem islámu a povinností každého muslima udělat pro to vše, co je možné, je rozšíření islámu, jakožto v poslední fázi džihádu jediného náboženství, po celém světě.

 

Co to však znamená pro nás, západní civilizaci, Evropu a Českou republiku? Jak je možné, s úspěchem tvrdit, že je islám náboženství míru a islámské země mírumilovné i přes ty ohavné hrůzy, které konal Mohamed a ke kterým nabádá Alláh skrze korán, aby dosáhl konečného vítězství islámu na celém světě? Asi proto, že většina z téměř 1,5 miliardy muslimů tato zvěrstva nepáchá. Při tomto zjištění se většině lidí na světě tak mocně uleví, že velkoryse přehlížejí jejich ponižující diskriminaci žen, plíživou a neutichající eliminaci jinověrců, nelidské tresty a strašlivé zacházení s podezřelými, obviněnými a odsouzenými a mnohé další zhůvěřilosti těchto režimů, jež se zaštiťují islámem. A jak je možné, že muslim nerovná se automaticky nelidské monstrum podle Mohamedova příkladu?

 

To že většina muslimů nejde a nezabíjí nemuslimy, nezotročuje a neznásilňuje jejich ženy a děti, je tím, že velká část jich jsou slušní lidé s nevymytou hlavou. Nemají vymytou hlavu, protože jsou to takoví ti věřící, co ví, že se musí 5x denně modlit a o ramadánu si nacpat břicho až po západu slunce. Tito se řídí tím, co jim řekne imám (pokud chodí do mešity) a tím, co prosazuje jejich komunita (pokud žijí v muslimské komunitě). Většinou jsou muslimy, protože jimi byli jejich otcové, dědové a všichni, koho znají. Nic jiného nikdy nepoznali.

 

Pak je tu část muslimů, obyčejní lidé, co znají korán, síru, hadísy a ví, co by chtěl Mohamed, aby dělali, ale mají dostatečný morální základ, aby měli alespoň trochu větší zábrany, než motivaci. K tomu jim významně pomáhá i většinou značně obtížná realizace takových činů. Nemají prostředky a příležitost. Navíc v koránu je i pár berliček, jak se, s jen málo pošramocenou ctí, vyhnout džihádu mečem, a pokud žijí v islámské zemi, tak jsou většinou svázáni zákony, které nastolila vládnoucí třída v sebezáchovném pudu a velmi tvrdě potírá jejich porušení. Ti horší z nich si to vybíjí alespoň na tiše tolerovaném násilí proti křesťanům a židům.

 

Dále existuje elita muslimů, která moc dobře ví, co je napsáno v koránu a sunně, jsou to hlavně muslimští učenci, imámové, právníci, vládnoucí třída apod. Většina z nich chce žít v klidu. Bývají to inteligentní a vzdělaní lidé, kteří ví, že pokud budou lidem ve své komunitě vykládat islám tak, jak by měli, neudrží v ní pořádek, dříve či později dojde na násilnosti (Pakistán, Palestinci apod.) a také ví, že pokud by dnešní islámský svět pozvedl zbraň v celosvětovém džihádu, tak bude islám zničen. Vědí, že i bez toho je v islámském světě dost frustrací a napětí díky chudobě, mnohoženství (na mnoho mužů se žen nedostává,) nestabilitě, nemocem, obrovské sociální nerovnosti, pokrouceném a vrcholně nespravedlivém soudním systému a mnohému dalšímu. Kdo z nich by chtěl násilí a nepokoje ve své zemi s nemožností je nasměrovat na nepřítele?

 

 Pak jsou tu muslimské komunity na západě. Zejména v Evropě. Zde platí zhruba to co píšu výše, ovšem v jiném poměru. Vůdci zdejších komunit ví, že ať se jakýkoliv muslim chová sebehůř, vždy mohou úspěšně tvrdit, že to je špatný muslim. Vždyť je přece islám náboženství míru! To ale jsou prohlášení pro kafiry (nevěřící) a imámové (Choudary, Imran a pod.) ví, že radikalizace, v omezeném množství, jim přinese, i díky odporu většinové společnosti, větší semknutost komunity a tím i větší moc nad nimi. Tito nejspíše mají pocit, že Evropu dokáží ovládnout a podrobit islámu, i kdyby se okamžitě zastavila muslimská imigrace. Bodejť by si to nemysleli, když jim doteď vše náramně vychází. Stačí zadupat, trochu se urazit, pohrozit protesty a vše jde. Šátky, burky, přestávky na modlení, PR akce na školách, modlitebny na školách, halal jídlo pro všechny ve školách, oddělený tělocvik, tisíce mešit v Evropských zemích a výjimky na hlukové normy porušující halekání muezzínů, oficiální šaría soudy v Británii, neoficiální, ale trpěné šaría soudy v dalších zemích, přehlížené mnohoženství všude, kde jsou muslimské komunity, desítky trpěných no-go zón v několika zemích Evropy, kriminalita muslimských gangů, o které policie a úřady dělají, že neexistuje, viz. Švédsko - zlodějské a znásilňující gangy, Belgie - sharias4belgium, Francie - nekontrolovatelná kriminalita v Marseille, které je z většiny ovládané muslimskou komunitou a jejími shariah hlídkami, nebo Pařížská předměstí zcela ovládaná muslimskými gangy, muslimský gang únosců a znásilňovačů nezletilých dívek, se kterými následně obchodovali a nutili k prostituci v Birminghamu (jedné bylo čerstvých 12 let) a policie i se sociálkou je kryli ze strachu z nařčení z rasismu a mnohé jiné příklady a extrabuřty

 

Dále jsou tu tzv. umírnění islámští vůdci, co chtějí mít klid a mír, protože se bojí toho, že by nepokoje mohly znamenat konec jejich komunity. Ti by raději byli trpěliví a počkali na "přirozenější" vývoj vedoucí k islamizaci Evropy (např. Abbás a Alrawi u nás). Drtivá většina z nich má před Alláhem a Mohamedem trochu černé svědomí a díky tomu pocit sebeobětování. Nicméně frustruje je, že jim za to nejsme dostatečně vděčni. Co až jim dojde chuť se sebeobětovat, přestanou si nalhávat o Alláhově shovívavosti a začnou se  bát pekla víc, než jiných následků? Co když usoudí, že si nezasloužíme ohledy? Takoví jsou v IS a jsem ochoten se vsadit, že drtivá většina bojovníků IS byla ještě nedávno umírněnými muslimy. Možná jste se s nimi, jejich pohostinností a přátelským přístupem setkali někde na exotické dovolené, nebo na výletu do Německa, Francie či Rakouska.

 

A co až evropská muslimská komunita bude, díky stále stoupající vlně imigrace (desítky milionů imigrantů během 10-15 let) a vysoké porodnosti tvořit za 15 -20 let klidně 20% evropské populace a v ní převáží (třeba 3:1) takoví vůdci, jako je Choudary a Imran? Jak čelit milionům odhodlaných, k západní civilizaci nenávistí zaslepených a imámy zradikalizovaných mužů ve věku 16(14) - 50 let? V takové době i drtivá většina dnes umírněných (Alrawi, Abbás,) muslimských vůdců, zavelí svým komunitám k nastolení islámu v Evropě. O tom nikdo nepochybujte. Myslím, že díky nastalému imigračnímu šílenství a díky sebevražedné reakci Evropy na ni, už to napadlo pár vlivných a nesmírně bohatých lidí v islámském světě. Už se jistě na plné obrátky pracuje na tom, jak tento plán uskutečnit. Ono díky hlouposti Evropy to nebude tak těžké.

 

 

Co by to znamenalo? Celosvětové, obrovské vzepětí islámu díky pohlcení Evropy a jejích výrobních, vojenských (m.j. jaderné zbraně i balistické střely,) lidských a technologických kapacit. Jak by pak mohla odolat USA, Kanada, Indie a Rusko s jejich významnými muslimskými komunitami? Navíc, čím hůře se budou v dobyté Evropě muslimové chovat, tím snadněji američtí, ruští a indičtí muslimové mohou tvrdit, že v Evropě řádí špatní muslimové a to co dělají nemá s islámem nic společného. Budou pár let sekat latinu a zopakují evropský scénář.

 

 

 

Jak se tomuto scénáři vyhnout? V první řadě by EU měla přijmout australský způsob řešení nelegální imigrace přicházející přes Středozemní moře. Každou loď zastavit před výsostnými vodami EU, v případě nouze poskytnout humanitární pomoc lékařů, poskytnout nezbytné dávky potravin, léků, vody a paliva na cestu zpět a i za cenu odtažení tak daleko k libijským břehům,aby k nim dopluli, ale nestačilo jim palivo na opětovnou cestu do vod EU, je tam zanechat. Ti imigranti, co vstoupí na půdu EU by byli internováni v nějaké zemi třetího světa, která by za to inkasovala dostatečné odškodnění a ti, kteří by nedostali azyl by byli propuštěni na břeh Libie, nebo v nasmlouvané zemi třetího světa, nebo do uvedené země původu, pokud se potvrdí, že je to pravda. Ti, kteří azyl dostanou by se museli plně integrovat a při sebemenším porušení zákonů a nebo režimu integrace by byli deportováni do země, kterou si sami určí a bude ochotna je přijmout, nebo do nasmlouvané země třetího světa, pokud jim tam nebude hrozit přímé nebezpečí, tj. takové podmínky, že by se na ně vztahoval azyl, pokud by odtud přišli. Další variantou by byl nucený pobyt v utečeneckém táboru bez výhod azylanta.

 

A co se stávajícími komunitami muslimů žijících v uzavřených komunitách, odmítajících integraci? To bude velmi těžké. Musí se prosadit absolutně rovný přístup bez ohledu na zemi původu či náboženské vyznání. V první řadě by neměli nárok na sociální dávky, pokud by neuměli dejme tomu po 3 letech pobytu ani nutné základy jazyka země, ve které žijí. Tím pádem ani překladatele na úřadech po tomto termínu. Přísně vyžadovanou školní docházku a v případě nutnosti i její navázání na sociální dávky. Žádné extrabuřty ve státním školství, na úřadech, zaměstnání ve státních firmách. Nemožnost si takové extrabuřty vynutit na zaměstnavateli, pokud sám nechce. Žádné šátky či zjevné náboženské a politické symboly ve státních organizacích včetně škol, žádné oddělené výuky, tělocviky, halal strava pro všechny a pokud nějakou, ať si ji zajišťuje komunita svými silami. Žádné halekání z minaretů a to ani ve dne, výstavba mešit, ale i kostelů či synagog ve zcela standardním stavebním řízení. Žádné výjimky z náboženských důvodů. Jakákoliv podpora integrace jen po omezenou dobu, maximální délka podpory by byla u jazykové po dobu třeba tří roků, nebo podle mínění odborníků. Pokud by se imigrant úspěšně integroval, umožnit získat občanství a pokud by se neintegroval, zrušit pobyt ihned po odeznění důvodů pro azyl.

 

Doufám, že můj pohled na problematiku neshledáte nijak extremistickou. Kdo se dočetl až sem je hrdina :)

Autor: Jaroslav Ptáček | úterý 26.5.2015 9:45 | karma článku: 38,60 | přečteno: 2073x
  • Další články autora

Jaroslav Ptáček

Skřivánci na niti 2?

Kam zmizel mlíkař a staré dobré časy? K tomu já dodávám a kam zmizel Hatem? Byl vymazán, jak nepohodlní z fotografií se Stalinem.

24.3.2019 v 15:40 | Karma: 16,10 | Přečteno: 377x | Diskuse| Hyde park

Jaroslav Ptáček

Politická korektnost, hon na Okamuru a lži, které degradují oběti holokaustu.

V rámci politické korektnosti a křečovité snahy zviditelnit nepopiratelné a hrozné utrpení Romů v Letech za každou cenu, tito snaživci lhaním o táboru v Letech, uráží Židy a Romy kteří trpěli v opravdových koncentrácích.

14.2.2018 v 8:30 | Karma: 47,24 | Přečteno: 7512x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Ptáček

Vydává se 69 615 mužských imigrantů do EU za děti?

Statistika nuda je, tak jsem se podíval do údajů Eurostatu, abych si ověřil tvrzení z diskusí na blog.idnes.cz, že jsou mezi imigranty do EU ženy a muži 50 % na 50 %.

8.1.2017 v 14:00 | Karma: 41,07 | Přečteno: 2249x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Ptáček

Svědectví laureátky Ceny Václava Havla - Nadie Murad Basee Taha - o umírněných muslimech.

Začnu obšírněji. Podle dvou studií, které zveřejnil think-tank Evropské hodnoty (tisková zpráva) odpovídají názory 44 % evropských muslimů definici náboženského fundamentalismu.

16.10.2016 v 13:00 | Karma: 44,32 | Přečteno: 3592x | Diskuse| Ostatní

Jaroslav Ptáček

Jaký mám názor na dnešní přílet syřanů, jakožto člen BPI?

První blízkovýchodní křesťané dnes přistáli v Praze. Jedná se o dvě rodiny, dohromady 10 lidí. A já na to říkám:

24.1.2016 v 20:22 | Karma: 39,19 | Přečteno: 2375x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2105x
Téměř celý život pracuji na elektrárnách a jak s oblibou říkám, živí mě fyzika. Rád se bavím a nejzábavnější jsou nová poznání :)

Seznam rubrik